Tejan Deen jatkaa Kiffenissä

Kiffenin ensi kauden joukkueen rakentaminen sai yhden ison palasen paikalleen, kun monissa otteluissa hurmannut Tejan Deen solmi Mustien Hurmurien kanssa kauden 2022 kattavan sopimuksen.

Viime kaudella neljä kertaa maalinteossa onnistunut Tejan aloittaa kolmannen kautensa Kiffenissä. Sähäkän laitahyökkääjän hyvät otteet herättivät useamman muunkin joukkueen mielenkiinnon, mutta mies päätti jatkaa tutussa porukassa.

– Minua kysyttiin muihinkin pääkaupunkiseudun joukkueisiin, mutta olen iloinen, että Kiffenkin haluaa minun jatkavan joukkueessa. Olen viihtynyt Kiffenissä erittäin hyvin ja seura on pitänyt minusta hyvää huolta. Perheeni ja ystävänikin sanoivat minulle, että Kiffen on sinulle oikea seura. Sain kiinnostavia tarjouksia, mutta minulle on tärkeämpää se, että pelaajaa arvostetaan ihmisenä kuin se, paljonko minulle maksetaan.

Tejan pääsee taas irti. Kuva: Matti Murto

Toiminnanjohtaja Janne Wikman kommentoi sierraleonelaisen Deenin jatkosopimusta:

– Tejan oli erittäin tärkeä palanen hyökkäyspeliämme viime kaudella. Neljän tekemänsä maalin lisäksi hän oli alustamassa useaa muuta maalia ja piti vastustajan puolustuksen aina valppaana sitoen huomion itseensä. Deenin ensimmäinen kausi oli hieman haastava hänen roolinsa muuttuessa Kiffeniin tultaessa, mutta viime kaudella saimme nauttia pelaajan taidoista jo paljon enemmän. Uskon, että kaudella 2022 Deen iskee itsensä isosti lävitse Kakkosen tasolla. On hienoa, kun pelaaja arvostaa pienillä resursseilla mutta suurella sydämellä toimivaa seuraorganisaatiota ja haluaa auttaa Kiffeniä vielä parempiin sijoituksiin. Nyt vaan kesällä kaikki Bollikselle nauttimaan Tejanin otteista!

Numero 17 pitää puolustukset varpaillaan. Kuva: Matti Murto