Dominic Savolainen - FC Kiffen

Tervetuloa Dominic!

Dominic Savolainen, 25, on Kiffenin uusi pelaaja. Viime kaudella Kolmosessa helsinkiläistä SAPAa edustanut englantilaistoppari on solminut Mustien Hurmurien kanssa kautta 2021 koskevan pelaajasopimuksen.

“Dom” on esittänyt harjoitusotteluissa varmoja otteita ja hyvää johtajuutta alakerrassa. Myös potkutekniikka on hänen vahvuuksiaan. Viime kaudella Dominic laukoi PKKU:n kakkosjoukkuetta vastaan komean vapaapotkumaalin, joka päätyi mediaan asti.

Dominic syntyi Suomessa, mutta muutti jo alle vuoden ikäisenä Birminghamiin, jossa hän varttui ja pelasi lapsena Maypole United-nimisessä amatöörijoukkueessa. 17-vuotiaana hän siirtyi puoliammattilaiseen Highgate Unitediin. Aikuisiän kynnyksellä “Domin” tie vei Lontooseen ja Brunel Universityn jalkapallojoukkueeseen. Suomeen Dominic palasi loppukesästä 2019 ja liittyi SAPA M3:n kolmosdivarissa pelaavaan miehistöön. Savolainen pelasi topparin paikalla erinomaisen kauden, ja yhdessä toppariparinsa Edi Wikbergin kanssa hän oli kärkisijoilla vuoden pelaaja-äänestyksessä.

Kiffenin päävalmentaja Mako Tukiainen on pannut merkille Savolaisen kyvyt.

– Dominic löydettiin Kolmosesta, ja hänessä on potentiaalia pelata Kakkosta. Hyväasenteinen, iloinen kaveri, Tukiainen toteaa.

Tervetuloa Mustien Hurmurien iloiseen joukkoon, Dominic!

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4  +  1  =