Emil Lehtinen vahvistaa Kiffeniä

Kiffen vahvistaa kokoonpanoaan vielä sarjakauden kynnyksellä, kun hyökkäävä keskikenttäpelaaja Emil Lehtinen liittyy Mustiin Hurmureihin tämän kauden mittaisella sopimuksella.

Emil vaihtoi Porvoon Stadiin

Keskikentällä viihtyvä Emil Lehtinen (s. 2001) on FC Futuran kasvatteja. Hän pelasi viime kaudella porvoolaisten riveissä Kakkosta 18 ottelua ja teki kolme maalia.

Emil kertoo, että Kiffen teki häneen vaikutuksen jo viime kauden keskinäisissä kohtaamisissa. Lisäksi hän oli jo vähän aikaa suunnitellut muuttoa Helsinkiin.

– Kiffen laittoikin minulle sitten yllättäen viestiä kysellen tämän kauden tilanteestani, ja kiinnostuin heti. Kävin treeneissä ja palaset alkoivat loksahdella paikoilleen. Treeneissä oli hyvä tekemisen meininki ja joukkuekaverit loistavia tyyppejä kaikki, Emil suitsuttaa.

– Harjoituskausi olisi omalta osaltani voinut mennä paremmin sen suhteen, että olisin pysynyt paremmin terveenä ja päässyt treenaamaan vielä enemmän. Treenit ovat olleet oikein hyviä, ja mielestäni valmennuksella on ollut selkeä suunnitelma miten edetään kohti kautta, ja tämä on motivoinut lisää.

Hieman rikkonaisesta pre-seasonista huolimatta Emil uskoo vahvasti Kiffenin mahdollisuuksiin alkavalla sarjakaudella.

– Mielestäni Kiffen on sarjan kärkitaistossa ja lähdemme ehdottomasti hakemaan sarjavoittoa. On tärkeää saada joukkue pelaamaan hyvin yhteen ja oppimaan lisää joukkuekavereista kentällä. Mistään ottelusta ei tule ilmaisia pisteitä, ja jokaiseen peliin pitää lähteä taistelemaan joukkueena. Asenne ja rohkeus pitää olla heti ensimmäisessä pelissä tapissa, niin pääsemme varmasti omalla pelillämme kaatamaan Atlantis Akatemian, Emil luottaa.

Emil on välittömästi valmennuksen käytettävissä huomisessa kauden avauksessa.