Valtteri Lohi - FC Kiffen

Tervetuloa Valtteri!

Helmikuussa harjoitusryhmään liittynyt Valtteri Lohi ja FC Kiffen ovat solmineet kauden 2021 mittaisen pelaajasopimuksen. Jyväskylästä Helsinkiin muuttanut Lohi on monipuolisuutensa vuoksi oiva lisä Kiffenin hyökkäyskalustoon. Pelipaikka voi valmennuksen tarpeen mukaan olla laidassa tai piikissä.

Kaksi edellistä kauttaan JJK:n kasvatti pelasi Kakkosta FC Vaajakosken riveissä, ja 33 ottelussa maaliverkko heilui yhdeksän kertaa. Ennen Vaajakoskelle siirtymistään Valtteri iski kolmen kauden aikana 30 maalia Keski-Suomen Kolmosen kärkijoukkueisiin lukeutuvassa FC Blackbirdissä. Osasyynsä maisemanvaihdokselle Järvi-Suomesta meren rannalle graduaan viimeistelevä Valtteri kertoo olleen Kiffenin mediatiimille vielä tuntemattomaksi jääneellä naishenkilöllä. Oletamme kuitenkin, että kesän aikana Kiffenin kotiotteluissa on entistä enemmän naiskatsojia.

Päävalmentaja Mako Tukiainen on tyytyväinen uudesta sopimuksesta.

– Valtteri helpottaa monipuolisuudellaan hyökkäyspelaamistamme, minkä lisäksi hänellä on reilusti kokemusta Kakkosessa pelaamisesta. Ja koska Valtteria voi istuttaa monelle eri pelipaikalle, tuo hän myös oman positiivisen lisänsä myös joukkueen sisäiseen kilpailuun pelipaikoista. Hetemäen Olavi Vaajakosken suunnalta antoi niin vahvat suositukset, että heitimme rapalan mereen, ja Lohi tarttui. Kundien mukaan viimeistään juhannuksen jälkeen Valtteri menee jengin mukana kuin kala vedessä, Tukiainen veistelee.

Tervetuloa Kiffeniin, Valtteri!

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *