Touko Laakkonen jatkaa Kiffen-puolustuksessa: “Olen aina valmis johtamaan”

Touko Laakkonen jatkaa Kiffenissä! Fyysisestä pelistään tunnettu 27-vuotias toppari aloittaa toisen kautensa Mustissa Hurmureissa.

Vuoden mittaisen jatkosopimuksen allekirjoittanut puolustuksen tukipilari pelasi viime kaudella yhteensä 20 ottelussa. Jatko Kiffenissä miellyttää Laakkosta.

– Hyvät fiilikset, ollaan mielestäni saamassa tosi hyvä runko kasaan. Tärkeitä tyyppejä jatkaa ja sitten muutama uusi tuttavuus, jotka tuovat meille tosi paljon lisää iskukykyä. Sen lisäksi osa nuoremmista pelaajista on taas vuoden vanhempia ja se näkyy kyllä tekemisessä, Laakkonen kehuu.

“Toke” kantoi kapteeninnauhaa viime kaudella viidessä ottelussa. Johtajan roolin ottaminen tuntuu luonnolliselta.

– Totta kai olen aina valmis johtamaan! Haluan olla sellainen pelaaja ja ihminen, kehen kaikki voivat aina luottaa, ja sitä kautta jeesata kavereita niin kentällä mutta myös sen ulkopuolella. On minulla sillä saralla tietysti kehitettävää, että osaisin pitää aina välillä mölyt mahassa, mutta rapatessa roiskuu. Kapteeninnauhan kantaminen on kuitenkin aina valmentajien ja joukkuetoverien päätettävissä oleva asia.

Touko Laakkonen oli nollaamassa HJK Klubi 04:ää viime keväänä. Kuva: Kalevi Hämäläinen

Henkilökohtaisena tavoitteena on maalitilin avaaminen.

– Itseltä odotan ehjää ja hyvää kautta. Nyt ei ole tosiaan kahteen kauteen tullut maalia (paitsi se, minkä tein omiin sillon syksyllä). Eli maaleja voisi tällä kaudella yrittää tehdä muuallekin kuin omaan päätyyn.

Toke lupaa Bolliksen yleisölle kiinnostavan Kiffenin.

– Kausikortin hankkimista pohtiville semmoiset terveiset, että kannattaa nyt hankkia se, jotta pääsee katsomaan aitiopaikalta Stadin kiinnostavinta joukkuetta. Itse lupaan tuoda viihdearvoa antamalla jatkuvaa verbaalista painetta niin tuomareille, vastustajille kuin myös vastustajan taustoille. Tällä kaudella ei säästellä, Toke täräyttää.

40 päivää kotiavaukseen, tilaa kausikortti nyt!

Tilaa tästä kausikortti huokeaan 69 euron hintaan. Kiffen tulee pelaamaan minimissään 11 ottelua jatkosarjat mukaan lukien, joten yksittäisen kotiottelun hinnaksi tulee näin 6,2 euroa. Stadin kiinnostavin joukkue, Stadin paras hinta-laatusuhde.