Treenipelit käyntiin!

Kiffenin kauden ensimmäinen treenipeli pelataan huomenna lauantaina Myllypuron Pallomyllyssä klo 19:00 alkaen. Vastaan asettuu Mustille Hurmureille uusi tuttavuus, heinolalainen Union Plaani.

Viime kaudella Union Plaani pelasi miesten Kolmosta ns. idän lohkossa sijoittuen lohkon keskivaiheille. Lohkovoittoon marssi lopulta Haminan Pallokissat, mutta nousukarsinnassa Sexypöxyt olivat vahvempi lukemin maalein 2-4 (2-2 ja 0-2).

Valmentaja Juuso Kevari odottaa innolla ensimmäistä otteluaan Kiffenin valmennustiimissä.

– Hienoa, että saadaan aloitettua treenipelitkin. Ollaan vedetty hyvin pari treeniviikkoa, joten odottavalla ja positiivisella fiiliksellä lähdetään liikkeelle. Meillä on paljon uusia pelaajia näytillä, ja nyt saadaan parempi kuva heidän taidoistaan. Ollaan juostu aika paljon kahden viikon aikana ja ensituntuma on se, että joukkue on jo nyt kohtuullisen hyvässä fyysisessä kunnossa ajankohtaan nähden.  Nyt nähdään miten meidän palloton pelaaminen ja prässäys toimii isolla kentällä. Uskon, että saadaan alle hyvä matsi ja päästään sitä kautta analysoimaan eri pelaajien suoritystasoa ennen kun teemme päätöksiä heidän jatkon osalta.

– Vastustaja Union Plaani Heinolasta on meille täysi kysymysmerkki, joukkue on pelannut viisi kautta Kolmosta ja viime kausina he ovat olleet keskikastissa. Sen osalta myös ideaalinen vastustaja, pystymme näkemään myös miten pelaajat reagoivat kentällä tuntemattomaan vastustajaan ja heidän pelityyliin. Tärkein tehtävä ottelulla on kuitenkin molemmille joukkueille sama, saada kausi 2023 käyntiin myös pelien osalta.

Ottelu käynnistyy Pallomyllyssä klo 19.00 ja siihen on vapaa pääsy.