Tuomas Saarikko Kiffen-paitaan: “Täällä on hyvä meininki”

Kiffenin alakerta täydentyy, kun joukkueeseen liittyy viime kaudella Kolmosen FC Espoota edustanut Tuomas Saarikko.

Topparina ja laitapakkina viihtyvä Kauklahden Pyrinnön kasvatti täyttää helmikuussa 19 vuotta. KaPysta Saarikko siirtyi 13-vuotiaana FC Espooseen, jossa hän pelasi viime kauteen asti. Silloin Tuomas pelasi Kolmosessa 18 ottelussa 1 496 minuuttia ja teki kaksi maalia. Lisäksi Suomen Cupissa hän urakoi kolmessa ottelussa täydet minuutit.

– Hain uutta haastetta Kakkosesta, ja heti ekoissa treeneissä huomasin, että täällä on hyvä meininki. Lisäksi minua totta kai houkutti mahdollisuus pelata kotipelit Bolliksen nurmella yleisön edessä. Päätökseni valita Kiffen varmistui heti, kun minulle tarjottiin sopimusta, Saarikko kertoo.

Tuomas on ollut mukana kauden molemmissa treenipeleissä. Voitokkaissa otteluissa hän on esittänyt kelpo otteita, jotka ovat vakuuttaneet valmennuksen.

– Omalta osaltani on mennyt tosi hyvin. Olen pystynyt näyttämään omaa osaamistani. Ja kyllähän on mennyt hyvin Kiffeninkin osalta, kun olemme nämä kaksi peliä voittaneet.

– Tavoitteenani on pelata mahdollisimman paljon ja tehdä joukkueen kanssa sarjanousu.

Päävalmentaja Mako Tukiainen odottaa innolla Saarikon edesottamuksia Kakkosen peleissä.

– Tuomas on nuori, urheilullinen kaveri, joka tuli meille nyt uutena lisänä. Hän on esittänyt harjoituksissa pirteitä otteita. Saamme hänestä alakerran miehistöön varmasti hyvän haastajan näille meidän vanhemmille kavereille. Odotamme mielenkiinnolla, millaisia kehitysaskeleita hän pystyy tässä vuoden ja kauden aikana kanssamme ottamaan.