Tuukka Niemelä täydentää maalivahtiosastoa

Kiffenin maalivahtiosasto vahvistuu, kun Nurmijärven Jalkapalloseuran kasvatti Tuukka Niemelä, 23, siirtyy vuoden mittaisella sopimuksella Mustiin Hurmureihin. Viime kaudella Palokärkien edustukseen murtautunut “Stigu” pelasi Kakkosessa yhdeksän ottelua.

Koko aiemman uransa NJS:aa edustanut Niemelä kertoo, että seuran vaihto kävi enemmän kuin vaivattomasti.

– Päätös siirtymisestä Kiffeniin ei vaatinut paljoakaan miettimistä. Olin kuullut seurasta todella paljon hyvää ja muutama ennestään tuttu kaveri jengistä löytyykin, niin oli helppoa tulla mukaan. Myös tekemisen taso treeneissä sai vakuuttamaan minut siitä, että haluan pelata Kiffenissä ja olla osa tätä porukkaa! Stigu iloitsee.

– Uskon, että tuleva kausi tulee olemaan loistava tällä porukalla, joka ollaan saatu kasaan, ja ollaan varmasti taistelemassa sarjan kärkipäässä. Omana tavoitteena on tietenkin päästä pelaamaan mahdollisimman paljon ja tuoda hyvää kilpailua veskareiden keskuuteen.

Niemelä on Kiffenin tämän kauden järjestyksessään kolmas sopimusvahti, kun Niko Tervonen ja Axel Anderson ovat jo rustanneet omat jatkopahvinsa.


Maalivahtivalmentaja Seppo Felt odottaa kiinnostuksella Niemelän edesottamuksia alkavalla kaudella.

– Mieshän tuli tammikuun alussa Nurmijärveltä NJS:n organisaatiosta. Minulla ei hirveästi ennakkotuntumaa ollut, toki muutaman pelin häneltä nähneenä tiesin, että hän on ihan kyvykäs maalivahti Kakkoseen. Nuori, innokas ja kehityskelpoinen. Minusta hän on perushyvän tekniikan omaava maalivahti ja suht hyvä jalalla. Hän tuo meille varmastikin hyvän lisän maalivahtiryhmään. Odotan mielenkiinnolla tämän kevään aikana, miten hän kehittyy ja haastaa muita maalivahtejamme.

Tervetuloa Kiffeniin, Tuukka!