Valtteri Lohi allekirjoitti jatkosopimuksen

Mustia Hurmureita vuodesta 2021 edustanut hyökkäävä keskikenttäpelaaja Valtteri Lohi jatkaa Kiffenissä myös ensi kaudella.

Jyväskylästä Helsinkiin muuttaneen Fisun kiusana ovat olleet rikkonaiset kaudet, ja viime kaudella hän pelasi kuudessa Kakkosen ottelussa yhteensä 68 minuuttia. Sen sijaan harjoitusotteluissa hän on päässyt näyttämään osaamistaan ja tehnyt niissä kaksi maalia. Myös kuluvan vuoden pre-seasonilla Fisu on tehnyt paluuta pelaavaan kokoonpanoon ja ollut mukana tähän asti kaikissa peleissä.

– Suurin syy Kiffenissä jatkamiseen on tietysti erittäin hyvä joukkuehenki. Ensi kauden selkeä tavoite on pysyä kunnossa ja saada ehjä kausi alle. Pitkästä aikaa on myös saatu treenata kunnon pre-season, mikä varmasti helpottaa kauteen valmistautumisessa, Lohi toteaa.

FC Kiffenin toiminnanjohtaja Janne Wikman toteaa Lohen väläytelleen kuluvan talven aikana.

– Fisulla olisi nyt näytönpaikka. Toivotaan, että hän saisi kerrankin alleen ehjän kauden ja pystyisi näyttämään meille oikean tasonsa. Kahtena viime kautena loukkaantumiset ovat hidastaneet pahasti menoa, talvella ollaan saatu viitteitä siitä mihin hän pystyy. Mutta onneksi Valtteri on aina liikkeellä positiivisella asentella, ja toissa kaudella hän kävi hakemassa loukkaantumisen jälkeen pelituntumaa sarjaporrasta alempaa. Toivottavasti siihen ei ole tällä kaudella tarvetta vaan vastuuta riittää edustuksessakin.