Valtteri Lohi solmi jatkosopimuksen

Kiffen on täydentänyt hyökkäyskalustoaan tekemällä kauden 2022 mittaisen jatkosopimuksen kärkipelaaja Valtteri Lohen, 26, kanssa. “Fisu” aloittaa toisen kautensa Mustissa Hurmureissa.

FC Vaajakoskesta saapunut Lohi pelasi avauskaudellaan Kiffenissä loukkaantumisen vuoksi vain viidessä ottelussa. Lohi onnistui kuitenkin maalinteossa Winterliigan ottelussa Grankulla IFK:ta vastaan. Tämän kauden osalta JJK:n kasvatti rikkoi kuparisen pari viikkoa sitten FC Futura -ottelussa.

Kiffen on perinteisesti tunnettu perhemäisestä ilmapiiristään, joka on tehnyt vaikutuksen lukemattomiin seuran pelaajiin, eikä Lohi ole poikkeus.

– Erinomainen joukkuehenki oli isoin tekijä, joka sai minut jäämään myös tulevalle kaudelle. Viime kausi meni itseltäni enimmäkseen loukkaantuneena, joten tälle kaudelle oma tavoitteeni onkin pysyä kunnossa ja sitä kautta päästä auttamaan joukkuetta mahdollisimman paljon myös kentälle, Lohi näkee.

Talvikausi ja koronapandemia ovat tänäkin vuonna aiheuttaneet Kiffenille omat haasteensa. Kokonaisuudessaan Lohi näkee tilanteen kuitenkin hyvänä.

– Pre season on ollut taas melko hajanainen erilaisten rajoitusten takia, mutta siihen nähden olemme pystyneet treenaaman erittäin hyvin.

Toiminnanjohtaja Janne Wikman näkee Lohessa lunastamatonta potentiaalia.

– Lohella on ollut vaikeaa erinäisten loukkaantumisten vuoksi, mutta hän on ollut aina kunnossa ollessaan aktiivisesti mukana kaikessa toiminnassa. Toivottavasti vammakierre saataisiin nyt vihdoinkin poikki ja Valtteri saisi alle kokonaisen ehjän kauden. Hän pystyy kuitenkin pelaamaan useammalla pelipaikalla ja siitä olisi varmasti hyötyä myös valmennukselle, Wikman toteaa.