Verkkokaupan ennätykset murskaksi

Vaikka perjantai 28. kesäkuuta olikin pelikentällä mollivoittoinen, voidaan iloita verkkokaupan uudesta myyntiennätyksestä.

Jalkapallon EM-kisat ovat kohdistaneet katseet Saksaan, ja myös Kiffenin retropaidat ovat saaneet näkyvyyttä kisapaikkakunnilla. Myös huhtikuun tilaukset ovat saapuneet perille lähes kaikille tilaajille, ja sosiaalisessa mediassa on postailtu kuvia tyylikkäästä Kiffen 1908 -paidastamme.

Toiminnanjohtaja Janne Wikman on riemuissaan tilanteesta.

– Koska moni Kiffen-fani heräsi myöhään ja jäi keväällä vaille paitaamme, päätimme tehdä vielä yhden tilauksen. Meillä oli tiedot lähes 600 asiakkaasta, jotka halusivat kuulla, milloin paitaa saisi taas lisää. Lähetimme heille eilen kohdennetun mailin – yli 65 % heistä on jo avannut mailin. Ja heistä yli 80 % on klikannut sen linkkiä. Joten he ovat oikeasti olleet kiinnostuneita hankkimaan retropaitamme. Pelkästään perjantaina myimme lähes yksinomaan Saksaan yli 120 retropaitaa, parhaissa tilauksissa tilattiin viisi paitaa kerrallaan. Nyt kun sana lähtee kiertämään, niin uskon, että lyömme kevään myyntilukemat ja isosti. Lisäksi lähiaikoina verkkokauppaamme ilmestyy muutakin uutta Kiffen-fanitavaraa, kuten t-paitaa ja kaulahuivia sekä retropaitaan perustuvaa edullisempaa mallia.

Hanki nyt itsellesi Kiffen 1908 -retropaita omalla nimellä ja numerolla verkkokaupastamme!