Vuoden ensimmäisestä ottelusta voitto — Union Plaani nurin 3-0

Kiffen avasi juhlavuotensa kliinisellä voitolla.

Mustat Hurmurit ovat harjoitelleet loppiaisesta lähtien, mutta vuosi lähti toden teolla käyntiin Myllypuron lauantai-illassa. Ensimmäisen harjoitusottelun vastustajaksi saapui Union Plaani. Kivikovassa Kaakon Kolmosessa vaikuttava Heinolan ylpeys tuli haastamaan testipelaajia vilissyttä Kiffeniä hyvällä liikkeellä, mutta bensa loppui ottelun edetessä sinipaitaisten tankista.

Kiffenin näkyvimmät testipelaajat löytyivät oikealta laidalta. Laitapuolustaja Tuomas Saarikko nousi rohkeasti tukemaan hyökkäystä ja laitahyökkääjä Luqman Mohamud haastoi nuoruuden innolla.

Ottelun avausmaali syntyi parinkymmenen minuutin pelin jälkeen Saarikon esityöstä. Rinnankorkuinen keskitys tavoitti maalinedustalta hyökkääjä Reko Räsäsen, jonka voimakas pusku upposi sisään.

Union Plaani oli pari askelta perässä.

Toiselle puoliskolle lähdettäessä tehtiin seitsemän vaihtoa. Testipelaajista vain topparipari Anselmi Niukko ja Touko Laakkonen kellottivat täydet minuutit.

Monivuotinen kapteeni Severi Murto ei ehtinyt olla kentällä kuin kymmenisen minuuttia ennen kuin verkot heiluivat. Pari viime kautta Kiffeniä edustanut Valtteri Lohi pelasi tyylikkäästi Seven Plaani-puolustuksen keskeltä läpi. Eleetön sijotus taka-alanurkkaan.

Illan kolmas ja kapteenin toinen syntyi vartin päästä. Pallo jäi pomppimaan rangaistusalueen eteen. Murto ei epäröinyt, vaan tykitti elämänsä kyllyydestä etuylänurkkaan.

Severi Murto. Kuin hyvä viini.

Kiffenillä oli ottelun loppuhetkillä paikat vielä kaunistella numeroita, mutta numerot 3-0 näyttivät tyydyttävän kaikkia.

Maalikooste tulee eetteriin myöhemmin. Ota sitä odotellessa YouTube-kanavamme tilaukseen!

Seuraava harjoitusottelu pelataan ensi viikonloppuna Tampereella.
Pirkkahallissa vastassa Tampere United!