Winterliiga käynnistyi tappiolla PKKU:lle

La 7.2.2021 FC Kiffen – PKKU 0–2 (0–0)

Tulevaan Kakkosen sarjakauteen valmistava Winterliiga alkoi FC Kiffenin osalta tänään. Tuloksena oli 0–2-tappio PK Keski-Uusimaalle, joka ratkaisi ottelun kahdella toisen jakson osumallaan.

PKKU:n molemmat maalit viimeisteli Pete Sihvonen. Voittomaaliksi jäänyt 78. minuutin avausosuma syntyi kulman jälkitilanteesta. Loppulukemat 0–2 Sihvonen viimeisteli maalin edestä vastahyökkäyksen päätteeksi, kun ottelua oli pelattu 85 minuuttia.

Ottelussa nähtiin yhteensä kolme rangaistuspotkua, jotka kaikki epäonnistuivat. Ensin Kiffen pääsi 36. minuutilla yrittämään avausmaalin tekoa rankkarista, mutta Severi Murto epäonnistui yrityksessään. Pelin 56. minuutilla Mustille Hurmureille tarjoutui uusi tilaisuus pilkulta, mutta nyt oli Muslim Markhiyevin vuoro epäonnistua. Kiffenin rankkareiden välissä, 51. minuutilla, myös PKKU missasi rangaistuspotkun, kun Niko Tervonen venyi torjuntaan.

Kiffen lähtee tavoittelemaan pistesarakkeen avaamista ensi lauantaina 13. helmikuuta, kun vastaan asettuu Espoon Palloseura.

 

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *