PPJ Suomen Cupissa

Days
Hours
Minutes
Seconds

Otteluisäntänä tässä ottelussa

Kiffenin kausi 2024 alkaa heti härkäviikolla, joukkue pelaa kolme ottelua viikon sisään. Lauantaina kaatui Reipas Lahdessa, tiistaina on vuorossa Suomen Cupin ottelu PPJ:tä vastaan ja viikko päättyy lauantaina Atlantis FC Akatemiaa vastaan.

Härkäviikon molemmat kotiottelut pelataan Bolliksen tekonurmella, sillä viereinen luonnonnurmi vielä heräilee kevääseen parin takatalven jäljiltä. Eikä tälle viikolle ennustetut yöpakkasten ainakaan kasvua nopeuta. Mutta Kisiksen päässä oleva tekonurmi on valmiina ottamaan joukkueet vastaan ja taistelu Suomen Cupin neljännen kierroksen paikasta potkaistaan käyntiin klo 18:00.

PPJ aloitti kautensa kotiottelulla NJS:sää vastaan kotikentällään Jätkäsaaressa perjantaina 1-1 tasurilla. Joukkue on nuorentunut selkeästi viime kaudesta, mutta ikinuoret  Tuomas Mustonen ja Tommi Kari vahvistettuna Risto Kahelinilla tuovat nuoreen joukkueeseen kaivattua kokemusta ja johtajuutta. Monet nuorista pelaajista ottivat tuntumaa Kakkosen peleihin jo viime kaudella PPJ:n väreissä, lisäksi joukkueeseen on tullut uutta verta niin HJK:n kuin myös VJS:n juniorijoukkueista. Päävalmentajana jatkaa Kalle Vasse. Viime kaudella PPJ:n cup-juna pysähtyi neljännelle kierrokselle kun Veikkausliigan IFK Mariehamn haki Jätkäsaaresta jatkopaikan lukemin 0-3.

Kiffenin cup-taival päättyi viime vuonna jo ennen kuin se ehti oikeastaan alkaakaan. Täksi kaudeksi Kakkoseen noussut VJS oli kolmannella kierroksella kotonaan parempi rangaistuspotkuilla.  Lopulta VJS eteni Suomen Cupissa aina kahdeksan joukkoon, kunnes Veikkausliigan Ilves oli heitä vahvempi 0-4.

Tiistain Suomen Cupin ottelusta Mustista Hurmureista sivussa on käsioperaatiosta toipuva Mauricio Hopsu, muutaman pelaajan kohdalla kevätflunssa on näyttänyt ensioireita, jonka lisäksi valmennus varmasti kierrättää hieman kokoonpanoa lauantain sarjaottelua ajatellen.

Kiffenin kahvio palvelee koko ottelun ajan - tarjolla on ainakin Kiffen-kahvia, teetä, virvokkeita, Chef Sepon herkullisia luomuksia sekä tietenkin Wotkinsin makkaraa. Myös kauden 2024 Kakkosen kausikortin voit hankkia huomisessa ottelussa kahviosta!

Hyvä muistaa