InStat Sport FC Kiffenin yhteistyökumppaniksi

FC Kiffen ja InStat Sport ovat solmineet kautta 2021 koskevan yhteistyösopimuksen koskien Kiffenin virallisten sarjaotteluiden analysointia. Joukkuetason analyysin lisäksi myös Kiffenin yksittäisten pelaajien otteet kentällä analysoidaan.

Valmentaja Mako Tukiainen on todella iloinen uudesta yhteistyöstä: ”Saimme jo viime kaudella mahdollisuuden yhteen InStat Sportin tekemään otteluanalyysiin jonka perusteella ymmärsimme heti kuinka ison avun InStat pystyy joukkueelle tarjoamaan. Jo pelkästään InStatin ottelutapahtumista tekemät videoklipit auttavat paljon sekä koko joukkuetta että varsinkin yksittäisten pelaajien otteiden seuraamista. Meillä on joukkueessa paljon nuoria pelaajia jotka haluavat urallaan eteenpäin, uskon että InStatin avulla pystymme heitä auttamaan entistä paremmin niissä asioissa jotka vaativat huomiota. Sopimuksen myötä saamme videoklippien lisäksi samanlaiset pelaajakohtaiset numerolliset analyysit kuin Veikkausliigan seurat, en usko että monikaan pääkaupunkiseudun joukkue Kakkosessa voi tuota apua pelaajilleen tarjota.”

 

Axel Anderson - FC Kiffen

Tervetuloa Axel!

FC Kiffenin maalivahtiosasto täydentyi kolmannella byyrinvartijalla, kun paljasjalkainen stadilainen Axel Anderson ja Kiffen sopivat kauden 2021 mittaisen pelaajasopimuksen. HIFK:n juniorikoulun kasvatti on edustanut myös armeijavuotenaan tammisaarelaista EIF:ää ja viime kaudella naapurikaupungin EsPaa.

Axel on iloinen sopimuksestaan: ”Hienoa saada mahdollisuus siirtyä perinteikkääseen Kiffeniin ja päästä taistelemaan näyttöpaikasta Kakkosessa. Jengissä on hyvä tekemisen meininki ja vaikeasta kauteen valmistumisesta huolimatta hyvä tsemppi pukukopissa. Vielä kun rajoitukset päättyisi, niin päästäisiin kunnolla sau… siis treenaamaan. Ja mikä hienompaa kun Bolliksen nurmi aukeaa, onhan se hienoa päästä pelaamaan Suomen vanhimmalle futisnurmelle.”

Kiffenin maalivahtivalmentaja Oso Hautamo kommentoi: ”Axel on teräväpäinen nuori mies ja hän omaa hyvän harjoittelumotivaation. Axelin halu oppia uusia asioita on suuri ja hänen vahvuutensa on nopeat reaktiot. Mielestäni poika on erittäin hyvä lisä maalivahtiosastollemme.”

Äänestä ja voita!

Äänestä oma suosikki neljästä Kiffen-kahvi etikettiehdokkaasta ja voita Kiffenin kausikortti kaudelle 2021!

Perulaisten ja hondurasilaisten osuuskuntien pientuottajien kasvattamat kahvipavut on tuotettu luonnonmukaisesti, ja niillä on myös Reilu kauppa -sertifikaatti. Joten nauttimalla Kiffen-kahvia kesän kotiotteluissa tuet myös paikallista pienyrittäjää sekä Latinalaisen Amerikan pienviljelijöitä. Voit myös ostaa samaa kahvia vaikka lahjaksi niin kotiotteluistamme kuin myös lähiaikoina verkkokaupastamme. Tumman Kiffen-kahvin paahtaa ROST&Co. Lauttasaaressa.

Nyt voit olla mukana vaikuttamassa - valitse suosikkietikettisi Kiffenin ja ROST&Co kahvipaahtimon luomusertifioidulle Reilun Kaupan kahville. Kaikkiin äänestäneiden kesken arvotaan kaksi Kiffenin kausikorttia.

Äänestyksen tulos on suuntaa-antava - pidätämme oikeuden tehdä pieniä muutoksia etiketin ulkonäköön.

Voittanut etiketti julkaistaan nettisivuillamme lähiaikoina ja voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Kilpailu päättyy 22.4.2021 klo 23:59.
Aki Meriluoto - FC Kiffen

Tervetuloa Aki!

Mustat Hurmurit saivat uuden kasvon riveihinsä, kun Aki Meriluoto ja FC Kiffen allekirjoittivat kauden 2021 kattavan pelaajasopimuksen. Hyökkäävässä roolissa pelaava Aki siirtyy Kiffeniin viime kaudella Kolmosta pelanneesta FC Kirkkonummesta. Kyrkslätt IF:n kasvatti on edustanut aikaisemmin urallaan myös HJK:ta junioreissa, FC Espoota Kolmosessa ja GrIFK:ta Kakkosessa.

Ilmoittaudu Kiffen Kickers -kesäfutisleirille!

Tuleva kesä on futiksen juhlaa. Silloinhan pelataan Stadi cup, Helsinki cup, miesten EM-kisat ja tietysti Kiffenin kotimatseja!

Onko sinun lapsesi seuraavan sukupolven Musta Hurmuri, jonka pelaamista ihmiset saapuvat katsomaan? Tuo hänet Kiffen Kickers -kesäfutisleirille Töölön pallokentälle kesäkuun toisella kesälomaviikolla; leiri alkaa maanantaina 14. kesäkuuta ja päättyy perjantaina 18. kesäkuuta. Leirimme on tarkoitettu kaikille jalkapallosta kiinnostuneille 6-11-vuotialle lapsille, jotka ovat syntyneet vuonna 2010 tai myöhemmin.

Kiffen Kickers -kesäfutisleirillä edustusjoukkueemme valmennustiimin Daniel Stevens (UEFA A -kandidaatti) sekä myöhemmin nimettävät muut edustuksen pelaajat opettavat tuleville vihreän veran taitureille jalkapallon perustaitoja syöttelystä ja pallon käsittelystä aina maalien tekemiseen. Leirillä opetus tapahtuu ainakin suomeksi ja englanniksi.

Kesäfutisleirin hintaan kuuluu:

  • Neljä päivittäistä tuntia jalkapalloa ja mukavaa yhdessä oloa (sisältäen pienen ruokatauon)
  • Laadukasta opetusta Kiffenin edustusjoukkueen valmennuksen ja sopimuspelaajien taholta
  • Tekninen t-paita Kiffen-logolla, salireppu Kiffen-logolla, vakuutus sekä perhelippu (2 aikuista ja lapset) edustusjoukkueen otteluun

Ota mukaan:

  • Oma juomapullo ja pallo
  • Säähän sopivat urheiluvaatteet ja säärisuojat (pakolliset)
  • Välipala
  • IIoinen mieli

Kiffen Kickers -kesäfutisleirin hinta on 149,00 €

//
Pituus on noin: 100 cm
Pelaako lapsenne tällä hetkellä jossakin joukkueessa?
Vapaamuotoinen viestikenttä

Vanhemman / huoltajan tiedot

Antti Korhonen - FC Kiffen

Antti jatkaa Kiffenissä

Kiffen ja puolustaja Antti Korhonen ovat allekirjoittaneet kautta 2021 koskevan jatkosopimuksen. Antilla on siten edessään neljäs kausi Mustissa Hurmureissa.

Espoon Leppävaarassa varttunut Korhonen aloitti pelaamisen LePassa, josta hän siirtyi FC Kasiysin kaksi vuotta vanhempien ikäluokkaan, ja myöhemmin tie vei FC Espooseen. Edustustasolla KäPa, EsPa ja Legirus Inter tulivat tutuiksi ennen Kiffeniä. Korhonen on ollut myös espanjalaisen Hércules CF:n testissä. Hänen pelaajaesikuvansa on EsPa-legenda Lamin Bojang.

Korhonen siirtyi Kiffeniin kaudeksi 2018 ja vakiinnutti heti paikkansa joukkueen alakerran tärkeänä hahmona. Viime kaudella pelaajat valitsivat hänet joukkueen toiseksi varakapteeniksi.

Korhonen tunnetaan varmaotteisena puolustajana, joka johtaa joukkueen alakertaa rauhallisella tyylillään. Viime elokuun Olympiastadion-ottelua kommentoineet Martti Kuusela ja Juha Matti Holopainen kehuivat lähetyksen aikana useaan otteeseen Antin pelaamista ja potkutekniikkaa.

ROST & Co pienpaahtimo

ROST & Co. Kiffenin yhteistyökumppaniksi

Kiffenin kumppanuusverkosto laajenee entuudestaan, kun Lauttasaaressa toimiva pienpaahtimo ROST & Co. ja Kiffen sopivat pitkästä yhteistyöstä. Näin ollen ensi kesänä Kiffenin kotiotteluissa on tarjolla laadukasta ja vastuullisesti tuotettua luomukahvia.

ROST & Co. on Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva pienpaahtimo, jonka nimi juurtaa paahtimesta ja sen ympärillä työskentelevästä ammattitaitoisesta paahtotiimistä. Paahtimo mahdollistaa ja tukee kestävän kehityksen kahviviljelyä ja -tuotantoa. Suurin osa ROST & Co. kahveista tulee Reilu kauppa- ja luomukahvin viljelijöiltä. Tällä hetkellä tuotannosta yli 80% on sekä luomu että Reilu kauppa -sertifioitua. Satokausi-sarjan kahvit ovat aina micro farming -tiloilta, ja hankinnat tehdään Direct Trade- tai pienraakakahvi-tukkureiden kautta.

Toiminnanjohtaja Janne Wikman on tyytyväinen uudesta kumppanuudesta.

– Olemme uudistamassa Kiffenin imagoa ja etsimme kumppaneiksemme aidosti stadilaisia pienyrittäjiä, joiden arvot kohtaavat Kiffenin arvomaailman kanssa. ROST & Co. on oiva kumppani meille, he tarjoavat varmasti valtavirrasta poikkeavia makunautintoja kahvin ystäville, ja uskon, että Kiffeniin kotiotteluihin valittu tumma maku tulee hurmaamaan kesällä. Perulaisten ja hondurasilaisten osuuskuntien pientuottajien kasvattamat kahvipavut on tuotettu luonnonmukaisesti, ja niillä on myös Reilu kauppa -sertifikaatti. Joten nauttimalla kahvia Kiffenin otteluissa tuet myös paikallista pienyrittäjää sekä Latinalaisen Amerikan pienviljelijöitä. Voit myös ostaa samaa kahvia vaikka lahjaksi niin kotiotteluistamme kuin myös lähiaikoina verkkokaupastamme.

ROST & Co. tarjoaa myös VIP-kausikortin omistajille 10% alennuksen kahviostoksista Kampin myymälässään, Fredrikinkatu 59.

 

Hyvää pääsiäistä!

FC Kiffen toivottaa hyvää pääsiäistä kaikille!

Alkaneen kevään myötä Mustat Hurmurit alkavat karanteenin jälkeen pikku hiljaa kaivautua esiin koloistaan. Tällä hetkellä odotellaan rajoitusten loppumista, jotta päästään treenaamaan ja saunomaan kunnolla!

FC Kiffen miesten huppari

Vielä ehdit! Huppareita saatavilla huhtikuun loppuun

Sesonkiluonteiset Support Kiffen -hupparit ovat myynnissä tämän kuun loppuun asti. Tukihupparin ostamalla tuet suoraan Kiffenin toimintaa haastavana korona-aikana, sillä jokainen myyty huppari ohjaa varoja seurallemme.

Huppareita on saatavana useana eri kokona niin lapsille, naisille kuin miehillekin. Kaikille Mustien Hurmureiden ystäville sopivat Support Kiffen -hupparit painattaa ja toimittaa yhteistyökumppanimme Suomen Urheilutekstiilit Oy, ja kotimaahan toimitettavat tilaukset tehdään ja maksetaan suoraan heidän verkkokaupassaan. Verkkokaupastamme voit tilata hupparin Suomen ulkopuolella asuville Kiffen-faneille, kunhan he vain ovat EU-alueella.

Hupparin pääset ostamaan tästä.

SEO - Suomalainen energiaosuuskunta

SEO yhteistyökumppaniksi

Kiffenin kasvavaan yhteistyöverkostoon saatiin jälleen uusi jäsen, kun vuonna 1978 perustettu Suomalainen Energiaosuuskunta eli tuttavallisemmin SEO lähtee mukaan tukemaan Mustien Hurmureiden toimintaa. Yrittäjävetoiset sinivalkoiset SEO-huoltoasemat ovat monille tuttuja niin kuntakeskuksista kuin myös valtateiden varsilta. Koko maan kattavaan verkostoon kuuluu yli 220 asemaa, joista yli 130 on miehitettyjä. SEO-ketjulla on myös kymmenkunta vesillä liikkujia palvelevaa tankkauspistettä.

– Hienoa saada jälleen aidosti suomalainen yritys mukaan tukemaan Kiffenin toimintaa. SEO-ketjun toiminta perustuu pienten paikallisten yrittäjien työpanokseen ja se nivoutuu yhteen myös Kiffenin ajatusmaailman kanssa. Mekin haluamme omalla panoksellamme tukea mahdollisuuksien mukaan nimenomaan pienempiä ja paikallisia yrittäjiä, kommentoi toiminnanjohtaja Janne Wikman.

SEO tulee isännöimään kuluvalla kaudella Kiffenin kotiottelua PEPOa vastaan 25. heinäkuuta Bolliksella.