InStat Sport FC Kiffenin yhteistyökumppaniksi

FC Kiffen ja InStat Sport ovat solmineet kautta 2021 koskevan yhteistyösopimuksen koskien Kiffenin virallisten sarjaotteluiden analysointia. Joukkuetason analyysin lisäksi myös Kiffenin yksittäisten pelaajien otteet kentällä analysoidaan.

Valmentaja Mako Tukiainen on todella iloinen uudesta yhteistyöstä: ”Saimme jo viime kaudella mahdollisuuden yhteen InStat Sportin tekemään otteluanalyysiin jonka perusteella ymmärsimme heti kuinka ison avun InStat pystyy joukkueelle tarjoamaan. Jo pelkästään InStatin ottelutapahtumista tekemät videoklipit auttavat paljon sekä koko joukkuetta että varsinkin yksittäisten pelaajien otteiden seuraamista. Meillä on joukkueessa paljon nuoria pelaajia jotka haluavat urallaan eteenpäin, uskon että InStatin avulla pystymme heitä auttamaan entistä paremmin niissä asioissa jotka vaativat huomiota. Sopimuksen myötä saamme videoklippien lisäksi samanlaiset pelaajakohtaiset numerolliset analyysit kuin Veikkausliigan seurat, en usko että monikaan pääkaupunkiseudun joukkue Kakkosessa voi tuota apua pelaajilleen tarjota.”

 

Niko, Samuli ja Elias juhlivat kauden päättäjäisissä

Kiffenin edustusjoukkueen maalivahdit Niko Tervonen (vasemmalla) ja Elias Mattila (oikealla) sekä sisäisen maalipörssin voittaja Samuli Heiska (keskellä) pokkasivat palkinnot FC Kiffenin kauden päättäjäisissä marraskuussa. Palkinnot myönsivät FC Kiffen ja kunniahuoltaja Raynold ”Dickis” Dickmann.

Onnea Ilmari ja Samuli!

FC Kiffenissä on tänään tuplajuhlat, kun puolustaja Ilmari Lappalainen ja hyökkääjä Samuli Heiska molemmat viettävät syntymäpäiviään. Samulille tulee täyteen 26 vuotta ja Ilmarille pyöreät 20 vuotta.

Onnea molemmille!

Winterliigan avaus siirtyy

Ensi sunnuntaina pelattavaksi aiottu Winterliigan avausottelu HPS – FC Kiffen siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Tämänhetkiset koronarajoitukset eivät mahdollista pelaamista.

Palloliitto järjestää perjantaina kokouksen, jossa linjataan helmikuussa alkavien kilpailujen, kuten Suomen Cupin, tilanteesta. Koronaepidemian aiheuttaman epävarmuuden vuoksi Kiffen ei osallistu talvikauden kilpailullisiin turnauksiin, vaan keskittyy Winterliigaan ja muihin harjoitusotteluihin ennen Kakkosen sarjakauden alkua huhtikuussa.

SportaPost

SportaPost tuo tehoa Kiffenin someen

Rovaniemeläinen SportaPost on FC Kiffenin uusin yhteistyökumppani tuoden oman apunsa seuran sosiaalisen median profiilin nostoon. SportaPost-mobiilisovellusta ovat hyödyntäneet lukemattomat eri lajien suomalaisseurat ja lajiliitot.

FC Kiffenin mediavastaava Jaakko Jokilahti kommentoi uutta kumppanuutta:

– SportaPost on tehnyt meihin suuren vaikutuksen. He ovat tehneet menestyksekästä yhteistyötä lukuisten suurten suomalaisten urheiluseurojen kanssa, eli näytöt ovat kiistattomat. SportaPostin avulla Kiffenin somejulkaisujen visuaalinen ilme tulee varmasti nousemaan uudelle tasolle, Jokilahti iloitsee.

Jokilahden mukaan SportaPostin mukaantulo kuuluu kokonaisuuteen, jossa pyritään pikku hiljaa edistämään Kiffenin mediaa.

– Alkava SportaPost-yhteistyö on osa laajempaa prosessia, jossa pyrimme viemään Kiffenin mediapuolta koko ajan eteenpäin. Itse olen pyrkinyt siihen, että jokainen vuosi on edellistä laadukkaampi. Ja mielestäni siinä olemmekin onnistuneet hyvin, Jokilahti näkee.

King Kebab

King Kebab on uusi yhteistyökumppani

King Kebab on liittynyt Kiffenin yhteistyökumppaniverkostoon vuodeksi 2021.

Suurta suosiota saavuttaneet King Kebab -ravintolat sijaitsevat Kalliossa, Vallilassa, Herttoniemessä sekä ensi helmikuusta lähtien myös Tikkurilassa. Niitä kaikkia yhdistää motto ”Meiltä et lähde nälkäisenä”. Ja King Kebabin retrotrailer on nähtävyys sellaisenaan. Kesällä 2021 ehkä bongaat sen festareilta tai parkista Helsingin kuumimpien menopaikkojen kupeesta, kunhan vain Stadin viranomaiset ovat yrittäjälle suotuisia.

Syksyllä 2020 Helsingin Uutisten lukijat äänestivät Vallilan ravintolan Helsingin parhaaksi kebab-ravintolaksi.

King Kebabin pyörittäjä King Delil on itsekin futismiehiä. Kenties hänet nähdään kesän aikana myös Bolliksen lehtereillä, mikäli yrittäjä kiireiltään paikalle ehtii.

Ota King Kebab seurantaasi Facebookissa!

 

 

Niko taistelee pelipaikasta

Puolustaja Niko Strengell edustaa FC Kiffeniä kaudella 2021. Viime kaudella Kiffenin rinkiin VJS:sta siirtynyt Niko haki loppukaudesta pelituntumaa HJK:n A-junioreiden SM-sarjajoukkueesta napaten itselleen samalla pronssimitalin.

– Olen iloinen jatkosta Kiffenissä. Odotan innolla alkavia treenejä, tulevaa kautta ja kesäistä Bollista, Niko kommentoi.

Myös päävalmentaja Mako Tukiainen on Strengellin paluuseen tyytyväinen.

– Niko palaa syksyn lainapestiltä Hurmureihin. Hyvä, että saadaan tuttu puolustuspelaaja taistelemaan pelipaikoista, Tukiainen toteaa.

 

Seuraikoni Jerellä edessä kymmenes kausi

FC Kiffeniä jo vuodesta 2012 edustanut Jere Jääskeläinen on mukana Mustissa Hurmureissa jälleen ensi kaudella. Hänellä on siten edessä jo kymmenes kausi Kiffenissä. Viime kaudella Jere pelasi puolustajana.

Viime kausina loukkaantumiset ovat kiusanneet pahasti seinäjokelaisen jalkapallokoulun kasvattia, joka kävi urallaan melkein ulkomaillakin eksyttyään Raumalle pariksi kaudeksi kymmenkunta vuotta sitten. Kasvattajaseurassaan TP-Seinäjoessa hän pelasi Kakkosta ensimmäisen kerran jo 15-vuotiaana. Hän oli mukana myös SJK:ssa aivan sen toiminnan alkuvaiheessa.

Sanavalmis nottajokelainen on myös yksi Kiffenin mediatiimin suosikeista. Heittipä pohojaalaselle millaisen rapalan tahansa, tarttuu hän aina siihen. Vastauksiin sisältyy myös hersyvä huumori.

– Jere on puheliain koskaan tapaamani eteläpohjalainen, mediavastaava Jaakko Jokilahti laukoo.

Jeren suunnitelmat tulevalle kaudelle ovat selvät.

– Pakkohan se oli jatkaa, kun ei päästy kunnolla saunomaan tänä vuonna! Nuoria härkiä ja kivoja jannuja joukkue täynnä, niin mielellään tuossa jutussa on mukana, alkavat jo kestää kovempaakin v*ttuilua! Oma tavoite on, etten kävisi kauden aikana kuin maksimissaan kolme kertaa lääkärin vastaanotolla vammojen takia. Osa pojista ei ole koskaan nähnyt minua täydessä kunnossa, ja sen haluaisin muuttaa. Ja totta kai vaalin hurmurihenkeä, Jere kertoo.

Päävalmentaja Mako Tukiainen nostaa esiin Jeren arvon joukkueen hengenluojana.

– Jere on joukkueen nestori, jota loukkaantumiset ovat vaivanneet. Siitä huolimatta hän luo positiivista fiilistä Hurmureihin, Tukiainen korostaa.

Seuraava sopimus julkistetaan tiistaina klo 12.00.

Maalitykki Samuli jatkaa Kiffenissä

FC Kiffenin viime kauden maalikuningas, hyökkääjä Samuli Heiska, pelaa Mustissa Hurmureissa myös ensi kaudella.

”Spige” siirtyi Kiffeniin viime kaudeksi FC Espoosta. Joukkue sai hänestä todella tärkeän viimeistelijän, kun maaliverkko heilui kahdeksan kertaa. Mikkelissä hän teki hattutempun Pallo-Kissojen verkkoon. Lisäksi Heiskasta tuli ensimmäinen suomalainen miespelaaja, joka on tehnyt maalin uudistetulla Olympiastadionilla.

Heiska on viihtynyt Kiffenissä ja Bolliksella, joten jatko Mustissa Hurmureissa oli looginen.

– Upeat fiilikset jatkaa Hurmureissa! Päätös jatkosta ei ollut vaikea, sillä Bolliksen samettinen nurmi vetää jo puoleensa.

Päävalmentaja Mako Tukiainen nostaa esiin Heiskan vaarallisuuden hyökkäyspäässä.

– Viime kauden maalitykki jatkaa, hyvä! Samuli on hyökkääjä, jonka kanssa vastustajat joutuvat olemaan koko ajan hereillä.

Heiska uskoo Kiffenin saavan jalkeille vahvan joukkueen.

– Viime kausi todisti sen, että vauhtia ja vaarallisia tilanteita tarjoillaan koko rahan edestä. Joukkue on pysynyt hyvin kasassa ja uskon, että tulevalla kaudella olemme kovemmassa iskussa kuin koskaan.

Seuraava sopimus julkistetaan sunnuntaina klo 12.00.