Taisteluvoitto Espoonlahdessa

La 15.8.2020 EPS – FC Kiffen 0-1 (0-1)

FC Kiffen palasi voittojen tielle makeasti, kun joukkue kukisti Espoon Palloseuran vieraskentällä 0-1. Kiffenin voittomaalin teki Samuli Heiska, jolle osuma oli kauden viides. Voiton myötä Mustat Hurmurit kohenteli asemiaan kärjen tuntumassa ja on nyt sarjassa neljäntenä.

Aurinkoisen lämpimässä Espoonlahden urheilupuistossa käyty ottelu käynnistyi Mustien Hurmurien kannalta ikävästi, kun keskikentän tärkeä pelaaja Riku Heinonen nilkutti vaihtoon vain 11 minuutin pelin jälkeen. Hänet korvasi kapellimestarin paikalla Severi Murto.

Tasaisissa merkeissä edenneen avausjakson ainoan maalin iski 28. minuutilla Kiffen. Muslim Markhiyevin oivasta pystysyötöstä Samuli Heiska pinkaisi karkuun, ja tarkka laukaus sujahti maalin taka-alanurkkaan. Osuma oli Heiskalle kauden viides, ja hän johtaa Kiffenin sisäistä maalipörssiä.

Toinen jakso edettiin EPS:n selkeässä pallonhallinnassa, kun taas Kiffen panosti vastaiskuihin. Kiffenin puolustus onnistui pitämään punapaitaisen kotijoukkueen pois kunnollisilta maalipaikoilta, ja maalivahti Niko Tervosella oli helppo työ selvittää kaukaa lähteneet yritykset. EPS:lla myös oli läpi ottelun useita vapaapotkuja hyviltä paikoilta aivan boksin tuntumasta, mutta ratkaisut ontuivat.

FC Kiffen voitti ottelun 1-0 ja kohenteli asemiaan Kakkosen A-lohkon kärjen välittömässä tuntumassa. Joukkue nousi 16 pisteeseen ja EPS:n ohi sarjan neljännelle sijalle. Voiton arvoa lisää se, että kuluneella kaudella EPS ei ollut hävinnyt vielä otteluakaan.

Seuraava peli on pitkään odotettu matsi FC Viikinkejä vastaan Helsingin Olympiastadionilla tiistaina 25. elokuuta. Toivomme yleisön suuntaavan uudistetulle Stadikalle sankoin joukoin. Lipunmyynti on alkanut osoitteessa lippu.fi, ja suosittelemmekin ostamaan lipun sieltä ennakkoon, sillä paikan päällä lippuja on vain rajoitetusti.

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

29  +    =  38