Kauden 2023 joukkueen rakentaminen etenee

Mustien Hurmureiden ensi kauden joukkueen työstäminen on lähtenyt käyntiin hyvässä vauhdissa, ja ensimmäiset pelaajasopimukset julkaistaan lähiviikkoina. Lisäksi on tavoiteltu muutamaa täsmävahvistusta, jotka ovat myös osoittaneet alustavan kiinnostuksensa liittyä Mustiin Hurmureihin.

FC Kiffenin toiminnanjohtaja Janne Wikman kertoo sekä valmennuksen että pelaajiston olleen tyytyväinen päättyneeseen kauteen.

– Meillä oli tänä vuonna käsissä erittäin hyvä joukkue, ja on ollut hieno huomata, että melkein kaikki pelaajat joiden kanssa olemme ensi kaudesta keskustelleet, ovat olleet samaa mieltä. Joukkueet muuttuvat joka vuosi jonkin verran, niin myös Kiffen.

– Meillä oli tälle kaudelle määrättyjä kilpailullisia tavoitteita ja joukkue saavutti ne kaikki, siltä pohjalta on helppo jatkaa rakennustyötä. Loukkaantumiset sotkivat kautta jonkin verran yhdessä liiallisten tasapelien kanssa. Mutta emme ehkä olleet vielä valmiita sarjanousuun, onnittelut Käpylään nuoren joukkueen pelaamasta upeasta kaudesta. Uskon, että kaudella 2023 Kiffenin joukkue on kovempi kuin kertaakaan 2000-luvulla ja tulee taistelemaan samoista kärkisijoituksista kuin päättyneellä kaudella.

Tuleva kausi on Kiffenille erityinen, sillä seuralle tulee täyteen 115 vuotta. Tavoitteena on sen kunniaksi sarjanousu.

– Ensi kausi on seuran juhlavuosi, 115 vuotta on pitkä aika suomalaisessa jalkapallohistoriassa. Siihen mahtuu niin hienoja hetkiä kuin myös karvaita pettymyksiäkin. Tavoitteena on, että Kiffenin historiassa kausi 2023 muistetaan upeana kautena ja nousujuhlina. Sen vuoksi kartoitamme tällä hetkellä muutamia täsmävahvistuksia eri pelialueille, ja alustavien kontaktien perusteella meidät lasketaan varteenotettavaksi vaihtoehdoiksi haluamimme pelaajien keskuudessa. Toki viime kauden pelaajien kanssa saatetaan keskustelut ensin loppuun, muutamalla pelaajalla mahdolliset tulevat muutokset omassa elämäntilanteessa vaikuttavat paljolti heidän päätöksiin.

Wikman kertoo vahvistusta kaivattavan varsinkin hyökkäyspäähän.

– Jos yhden toiveen lahjalistaa keräävälle joulupukille saisi esittää, niin sellainen 25 maalin mies kärkeen olisi kova sana. Harmi vaan että sellaiset ovat nykypäivänä harvassa, Wikman päättää