SPL Kakkonen

Kauden avaus siirtyy

Suomen Palloliiton kilpailuvaliokunta on käynyt läpi pandemian vaikutusta kotimaisen jalkapallokauden alkamiseen ja päätynyt siihen että Kakkonen tulee alkamaan suunniteltua myöhemmin. Koska Suomessa on erittäin paljon erilaisia alueellisia määräyksiä, jotka vaikuttavat joukkueiden kauteen valmistautumiseen, on Palloliitto päättänyt Kakkosen osalta seuraavaa:

Miesten Kakkosessa kauden aloitusta siirretään myös muutamalla viikolla, ja uusi avauskierros pelataan Miesten Ykkösen tavoin 6.-9. toukokuuta. Koronan vuoksi mahdollisesti siirtyvät ottelut pyritään siirtämään ensisijaisesti arkipeleiksi ja otteluohjelmassa olevaa kahta vapaata varaviikonloppua hyödynnetään tarvittaessa (4.9. ja 9.10.).

Miesten Kakkosen kausi pitenee alkuperäisestä kolmella viikolla ja päättyy 23.-24. lokakuuta. Loppusarjaa ei pelata lainkaan. Lisäksi huomioidaan Miesten ja Naisten Kakkosen joukkueille tehty erityissääntö*.

*Helsingin ja Varsinais-Suomen joukkueilla on kuntakohtaisia normaalia valmistautumista vaikeuttavia rajoituksia harjoitteluun liittyen huhtikuun ajan. Tästä johtuen, kyseisillä alueilla toimivat joukkueet (sekä muut joukkueet toisilla alueilla, joilla mahdollisesti on samankaltaisia rajoituksia huhtikuun aikana) voivat ilmoittamalla 9.4. mennessä Palloliiton kilpailutoimintoon halustaan siirtää otteluita, jotka on merkitty pelattavaksi 17.5., tai sitä ennen. Uudesta otteluajankohdasta sovitaan joukkueiden ja Palloliiton kesken yhteisesti. ”

Kiffenin kauteen valmistautuminen on ollut paikallisviranomaisten päätösten vuoksi erittäin haastavaa, ja tulemme pyytämään alkukauden otteluiden uudelleenasettelua em. aikarajojen puitteissa. Näin ollen kauden ensimmäiset vierasottelut MYPA, PEPO ja KäPa sekä helatorstain kotiottelu MiPKiä vastaan siirtyvät myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Kauden ensimmäiseksi otteluksi tulee täten lauantaina 22. toukokuuta pelattava ottelu sarjanousija PeKaa vastaan. Tiedotamme siirtyvien otteluiden pelipäivistä heti kun ne ovat vahvistuneet.

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

63  +    =  65