Salon Palloilijat - SalPa

Lauantaina kohdataan SalPa

Kiffen kohtaa Salon Palloilijat harjoitusottelussa Espoon Solvallassa lauantaina 22. toukokuuta. Kyseessä on kenraaliharjoitus ennen ensi viikon perjantaina pelattavaa sarjakauden avausottelua JäPSiä vastaan Järvenpäässä.

Kummatkin joukkueet ovat kärsineet talven aikana paikallisviranomaisten koronarajoituksista ja kauteen valmistautuminen on ollut haastavaa. Tämä on näkynyt myös joukkueiden harjoitusotteluiden tuloksissa. Viime ottelussa Kiffeniltä nähtiin kuitenkin uskoa paremmasta, kun Honka Akatemia kaatui aktiivisen ja taistelevan esityksen jälkeen 1-0. Hankaluuksista huolimatta – tai juuri niistä johtuen – molemmat joukkueet voitaisiin ehkä nostaa oman lohkonsa mustiksi hevosiksi.

Tuleva kausi on Ilkka Virtasen luotsaamalle SalPalle jo 20:s peräkkäinen Kakkosessa. Joukkue lähtee alkavaan kauteen todella nuorella ja nälkäisellä ryhmällä, sillä pelaajista peräti 14 on syntynyt 2000-luvulla. Nuorin sopimuspelaaja, Miikka Nurmi, on vuosimallia 2005. Naapuriseura Peimari Unitedista siirtyi SalPaan keväällä portugalilaiskolmikko Lima-Mendes-Mavengo, joka varmastikin tuo uutta ulottuvuutta SalPan pelaamiseen.

Peli alkaa klo 16.00. Valitettavasti voimassa olevien koronarajoitusten vuoksi otteluun ei voida ottaa yleisöä.

 

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  +  86  =  88