Oso pitää huolen maalivahdeista

Kiffenin maalivahdit saavat tulevalla kaudella piiskaajakseen Oso Hautamon. HJK:n organisaatiosta Kiffeniin siirtyvä Oso on monille tuttu pääkaupunkiseudun joukkueista ja on pelannut aiemmin myös Mustissa Hurmureissa Kakkosta. Näin Mako Tukiaisen ja Daniel Stevensin valmennuskaksikko muuttuu kolmikoksi.

Mako Tukiainen sanailee: “Hienoa, että saamme osaavan tekijän pitämään huolta veskareista. Viime kaudella ne vähän rötväili jos silmä vältti, nyt siihen tulee varmasti muutos. Itse en Osoa tunne henkilökohtaisesti, mutta Klubista on viime vuosina tullut paljon lupaavia nuoria maalivahteja. Ja onhan hänen oma poikansakin jo pukenut pikkuhuuhkajapaidan ylleen ja torjuu Ykkösessä.”

Oso ottaa haasteen vastaan innostuneesti: “Muistan Eliaksen (Mattila) Klubin ajoilta ja uskon, että saamme hänestä hyvän kilpailijan taisteluun ykkösmaalivahdin paikasta. Nikokin (Tervonen) on maalivahtina vielä nuori, ja ehkä hän astuu uudelle tasolle tulevana kautena. Tulen käyttämään paljon videoanalysointia seuratessani maalivahtien kehitystä. Videoimme otteluiden lisäksi myös harjoituksia, jotta saamme mahdollisimman paljon analysoitavaa materiaalia. InStat-sopimus helpottaa työtäni paljon, järjestelmän tuomaa apua valmennukseen ei Suomessa vielä ymmärretä mielestäni kovinkaan hyvin. Kauden 2021 alkuun on vielä paljon aikaa ja harjoitusrajoitukset vaikeuttavat valmistumista. Mutta kun pääsemme treenaamaan – sitten mennään ja kovaa. Yhtä maalivahtia kaipaamme vielä rinkiimme. Muutama ehdokas tulee tammikuussa testiin, katsotaan löytyisikö heistä se kolmas palanen.”

Lisää sopimusuutisia tiistaina klo 12:00.

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

50  +    =  55