Axel Anderson - FC Kiffen

Tervetuloa Axel!

FC Kiffenin maalivahtiosasto täydentyi kolmannella byyrinvartijalla, kun paljasjalkainen stadilainen Axel Anderson ja Kiffen sopivat kauden 2021 mittaisen pelaajasopimuksen. HIFK:n juniorikoulun kasvatti on edustanut myös armeijavuotenaan tammisaarelaista EIF:ää ja viime kaudella naapurikaupungin EsPaa.

Axel on iloinen sopimuksestaan: “Hienoa saada mahdollisuus siirtyä perinteikkääseen Kiffeniin ja päästä taistelemaan näyttöpaikasta Kakkosessa. Jengissä on hyvä tekemisen meininki ja vaikeasta kauteen valmistumisesta huolimatta hyvä tsemppi pukukopissa. Vielä kun rajoitukset päättyisi, niin päästäisiin kunnolla sau… siis treenaamaan. Ja mikä hienompaa kun Bolliksen nurmi aukeaa, onhan se hienoa päästä pelaamaan Suomen vanhimmalle futisnurmelle.”

Kiffenin maalivahtivalmentaja Oso Hautamo kommentoi: “Axel on teräväpäinen nuori mies ja hän omaa hyvän harjoittelumotivaation. Axelin halu oppia uusia asioita on suuri ja hänen vahvuutensa on nopeat reaktiot. Mielestäni poika on erittäin hyvä lisä maalivahtiosastollemme.”

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *