Emil Lehtiselle jatkosopimus – “Monipuolinen ja lahjakas”

Kiffeniin viime kaudeksi siirtynyt hyökkäävä keskikenttäpelaaja Emil Lehtinen jatkaa Mustissa Hurmureissa myös ensi kaudella.

Lehtinen nousi heti ensimmäisellä Kiffen-kaudellaan tärkeäksi lenkiksi joukkueessa. Alkusyksystä tapahtunut harmillinen loukkaantuminen piti Lehtisen sivussa otteluista lähes kahden kuukauden ajan. Hän pelasi kuitenkin 15 ottelussa, joista 11 avauksessa. Maaleja syntyi kaksi, joista PKKU-kotiottelussa syntynyt koulumaali äänestettiin Kiffenin kauden komeimmaksi osumaksi.


Kiffenin manageri Kimmo Silventoinen luettelee Lehtisen parhaita ominaisuuksia.

– Emil on kovaa työtä tekevä monipuolinen ja lahjakas keskikenttäpelaaja, joka on taitava sekä ylös- että alaspäin pelatessa. Hän pelaa laajalla alueella ja omaa taitoa ja tekniikkaa sekä on hyvä haastamaan. Lisäksi hän luo paikkoja ja osaa myös viimeistellä. Hän on voimakastahtoinen persoona, joka haluaa kehittyä futarina. Uskon, että hänestä saadaan Kiffenille hyvä ja pitkäaikainen luottopelaaja.

Emilin jalasta käynnistyi lukuisia hyökkäyksiä kesäisellä Bolliksella.

Ennen kaikkea hyvä joukkuehenki sai Emilin jatkamaan Kiffenissä.

– Kiffenissä on loistavia joukkuekavereita, joiden kanssa viihtyy kentällä. Treeneissä on totinen voitontahto, mutta silti saa pitää hauskaa ja se on itselle tärkeää.

Tulevasta kaudesta on selkeä henkilökohtainen tavoite.

– Haluan pelata ehjän kauden – isoilla minuuteilla. Viime kaudessa oli joitain hyviä juttuja, mutta itse olen sitä mieltä, että on paljon parannettavaa, niin peliesityksissä kuin kunnossa pysymisessä. Odotan kovia ja tiukkoja pelejä, mutta eniten hauskoja tapahtumia ystävien kanssa, missä päästään nauttimaan lajista.

Kannattajille Emil lupaa vuodelle 2024 katsojaystävällisen Kiffenin.

– Bolliksella tullaan näkemään Kiffen, joka ei jakele ilmaiseksi yhtäkään pistettä kaudella. Pyrimme pelaamaan laadukasta jalkapalloa, jota on ilo katsoa. Maaleja on luvassa, Lehtinen päättää.

Tästä kausikorttiostoksille