Kiffen hakee voittoa NJS:stä

Kolme peräkkäistä 1-1-tasapeliä pelannut Kiffen metsästää voittoa Bolliksen perjantai-illassa, kun Nurmijärven Jalkapalloseura saapuu vierailulle Töölöön. Ottelu on osa Kiffenin härkäviikkoja, joissa tahkotaan kuusi peliä kolmen viikon sisään.

“Olemme nälkäisempiä kuin koskaan”

Viime aikoina Kiffen on kerännyt pisteitä pelistä toiseen, mutta tasaisten ottelujen kääntäminen voitoiksi on ollut kiven alla. Joukkueella on ollut tilanteensa pelien tappamiseen, mutta viimeistely on ontunut – välillä tuurikaan ei ole ollut myötä, kun hyvätkin yritykset ovat kilpistyneet maalikehikkoihin. Edellisessä ottelussa Lahdessa Reipasta vastaan osat kuitenkin vaihtuivat, kun miesvajaalla pelannut Kiffen tasoitti Reippaan omalla maalilla muutamaa minuuttia ennen päätöstä. Vaikka voittoja ei ole hetkeen tullutkaan, nykyinen kolmen peräkkäisen tasapelin putki sivuaa silti kauden pisintä tappiotonta sarjaa.

– Voittamisen kynnys on ollut meillä aika korkea. Mutta uskomme, että työn kautta se sieltä tulee ja loppukaudesta näemme voittojakin, päävalmentaja Mako Tukiainen toteaa.

Kiffenin tämän kauden paras maalintekijä Cheikh Toure näkee joukkueessa potentiaalia paljon parempaan kuin sarjataulukko antaa ymmärtää.

– Odotamme tiukkaa peliä ja kovaa taistelua. Kuitenkin tiedostamme sen, että olemme todella vahva joukkue, josta löytyy paljon potentiaalia. Meillä on nykyisin tiivis puolustuslinja, jonka ansiosta pystymme pelaamaan aiempaa itsevarmemmin. Meidän täytyy vain tehdä enemmän maaleja ja pelata joukkueena. Joukkueessa kaikki ovat nälkäisempiä kuin koskaan, ja haluamme päästä takaisin raiteille, “Cico” valaa uskoa.

Reipas-ottelussa tuli myös jobinpostia, sillä Riku Heinosen saatiin tietää olevan sivussa todennäköisesti koko loppukauden ajan. Rasmus Ruismäki puolestaan huilaa NJS-ottelun saatuaan Reipas-pelissä kaksi varoitusta.

Palokärjet haastava pala Hurmureille

Sarjavitonen NJS on pelannut mukavan kauden kärjen tuntumassa. Edellisen ottelunsa se kuitenkin hävisi nimenomaan Reippaalle 0-2. Joukkue voi kuitenkin pelata loppukauden rennoin mielin, sillä joukkue on kerännyt jo turvalliset 21 pistettä. Joukkueen paras maalintekijä on seitsemän osumaa viimeistellyt Miro Salminen.

Kiffen ja NJS Bolliksella 16.6.2019. Kuva: Jukka Luoma

NJS on ollut Kiffenille vaikea vastustaja. Kauden 2019 ensimmäinen keskinäinen ottelu päättyi kesäisellä Bolliksella NJS:n 2-0-voittoon, ja syksymmällä Klaukkalassa pisteet jaettiin maalittomin lukemin. Viime kauden ainoa kohtaaminen oli koko Kakkosen kauden viimeinen peli. Kylmänä isänpäivän iltana Bollis 6:lla pelatussa ottelussa NJS oli parempi selvin 4-0-lukemin.

Kiffenin riveistä löytyy NJS-taustaa Kelechi AnyameleltaSeveri Murrolta ja Bob Diasonamalta.

Nähdään Bolliksella!

FC Kiffen – NJS perjantaina 3.9. klo 19.00 Töölön pallokentällä.

Bollikselta on saatavilla Wotkinsin grillimakkaraa ynnä muuta pientä purtavaa ja juotavaa, Kiffenin fanituotteita unohtamatta. Reilun kaupan Kiffen-luomukahvia tarjoaa Rost & Co.

Liput paikan päältä:
Aikuiset = 8 €
Lapset, opiskelijat, eläkeläiset ja jäsenet = 5 €

Ottelutapahtuman maksutapoina ovat kortti ja käteinen.

Tervetuloa paikan päälle kannustamaan Mustat Hurmurit voittoon!