Kiffen-kahvi by Rost&Co

Kiffen-kahvi myynnissä!

Pitkään odotetut, personalisoidut Kiffen-kahvipaketit ovat nyt myynnissä sekä verkkokaupassamme että  kotiotteluissamme. Helsinkiläisen ROST & Co. -paahtimon Kiffen-kahvi on Reilun kaupan tummapaahtoinen ja pehmeä luomusuodatinkahvi. Maku on täyteläinen, suklainen ja sitä siivittää vieno marjaisuus. Kiffen-kahvi sopii loistavasti myös maitokahvin ystäville. Maidon kanssa se kääntyy täyteläisen maitosuklaiseksi ja pähkinäiseksi.

Kiffen-kahvi koostuu kahdesta eri alkuperämaakahvista. Blendin perulainen luomu ja Reilun kaupan arabica tulee Cajamarcan alueelta Sol & Café -kooperatiivilta. Viljelijäyhteisön tavoitteena on parantaa jäsentensä elinolosuhteita kahvin laatuun keskittymällä, minkä myötä toiminta on myös viljelijöille kannattavampaa. Honduras puolestaan on Café Organica Marcalan (COMSA) pienviljelijöiden käsialaa, ja se on myös sekä luomu- että Reilu kauppa -sertifioitu. COMSA tukee viljelijöitä tietotaidon kehittämisessä, joka auttaa mm. kahvin prosessoinnissa muodostuvan biojätteen muuttamisessa luomulannoitteeksi. Lisäksi kooperatiivi tukee yhteisön hyvinvointia mahdollistamalla lasten ja nuorten koulunkäynnin.

Kiffen-kahvin tuotesisältö:

40% PERU
Alkuperä: Peru, Cajamarca
Tuottaja: CO-OP Sol & Café
Kasvukorkeus: 1500-2050 M
Prosessointi: Washed

60% HONDURAS
Alkuperä: Honduras, Mercala, La Paz
Tuottaja: CO-OP COMSA
Kasvukorkeus: 1600 M
Prosessointi: Fully Washed

Kiffen-kahvi on saatavilla suodatinjauhatuksena tai papuina, tyylikkään mustan paketin etikettinä toimii yleisöäänestyksemme voittaja. Pakkauskoko 250 g. Kiffen-kahvia tarjoillaan kaikissa kotiotteluissamme ja sitä voit ostaa verkkokaupastamme tai kotiotteluistamme hintaan 10,90 €/paketti.

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *