Kiffenin 40-vuotiaat SM-hopealle – “Kaikkemme kentällä annettiin”

Mustien Hurmurien 40-vuotiaat ikämiehet saavuttivat hopeaa viime viikonloppuna isännöimissään SM-kisoissa Talin liikuntapuistossa. Kiffen taipui loppuottelussa SexyPöxyille kirvelevästi rangaistuspotkuilla.

Kiffen voitti alkulohkonsa näytöstyyliin kolmella voitolla ja maalierolla 14-1. Jäntevä kukistui 3-1, PJK 5-0 ja Kilo IF 2-1. Puolivälierässä TuPS kaatui rutiininomaisesti 3-0.

Välierässä PuPa piti Kiffeniä tiukoilla ja siirtyi 1-0-johtoon, mutta ottelun ratkaisuksi muodostui vastustajan punainen kortti. Kiffen teki kolme maalia ja eteni finaaliin.

Kiffenin ja espoolaisen SexyPöxyjen välinen finaali oli alusta loppuun todella tasainen näytös. Kiffen siirtyi 8. minuutilla johtoon Kristian Träskelinin osumalla, mutta Janne Kauria tasoitti kahdeksan minuuttia myöhemmin. Molemmilla oli paikkansa, mutta lopulta edettiin rangaistuspotkukilpailuun. Siinä Pöxyjen erinomainen maalivahti Julius Rautavirta ylsi kahdesti vedon tielle ja pysti lähti Espooseen. Kiffen koki siten viimevuotisen kohtalon, jolloin puolestaan FC HUKI oli finaalissa parempi pilkuilla.

Kiffenin Mikko Oikarinen oli finaalin jälkeen luonnollisesti pettynyt.

– Kaikkemme kentällä annettiin ja Pöxyt oli tällä kertaa parempi. Pulinat pois. Ensi vuonna yritetään taas uudestaan!

Vaikka jättipotti jäi tällä kertaa saamatta, Kiffen pelasi hienon turnauksen.

– Kokonaisuutenahan meillä oli tosi hyvä turnaus. Ihanaa, kun kotikisoissa on paljon äijiä. Pelattiin vahvasti. Kuuteen vuoteen emme ole nelikymppisissä hävinneet peliäkään varsinaisella peliajalla, että sinällään hyvä turnaus tämäkin. Nämä rankkarit ovat aina tällaisia… Mutta niin kuin sanoin, Pöxyt oli parempi.

Yksi turnauksen tarinoista oli PJK. Todella kapealla materiaalilla taistellut pirkkalalaisryhmä ylsi hienosti pronssille.

Kiffen onnittelee mestareita ja kiittää kaikkia mukana olleita!

Turnaus alkoi Talin metsäkentällä, jossa Kiffen voitti PJK:n.

TuPS kaatui puolivälierässä 3-0.

SexyPöxyt voitti finaalin. Positivista oli paikalle saapunut runsaslukuinen yleisö!