Liikuntakerho täyttyy hyvää vauhtia

Lokakuun lopulla alkava Kiffenin liikuntakerho täyttyy hyvää vauhtia, joten pidä kiirettä, mikäli vielä mietit osallistumista!

Yksi esille noussut kysymys on se, että onko lapsi pakko rekisteröidä Kiffenin jäseneksi, jos hän on jo jäsenenä toisessa seurassa. Ei ole, mutta tällaisessa tapauksessa emme valitettavasti voi hankkia lapselle Palloliiton Korttelipassia ja sen tuomaa vakuutusturvaa pikkuvahinkojen varalle.

Pelkän jalkapallon lisäksi mukaan liitetään toinen perinteikäs menestyslaji Kiffenin historiasta, kun liikuntakerhossa tutustutaan talven aikana myös käsipallon perusteisiin. Paikkana toimii viime talven tapaan Stadin ammatti- ja aikuisopiston liikuntahalli Vallilassa, osoitteessa Nilsiänkatu 3.

Liikunnallisten leikkien ja pelien avulla kehitetään vartalon motoriikkaa ja opetellaan monipuolisesti perusliikuntataitoja ja tutustutaan futsaliin, jalkapalloon ja käsipalloon lajeina. Liikuntakerhon keskeinen tavoite leikkiä ja liikkua pallon kanssa. Mikäli osallistujilla riittää virtaa, on mahdollisuus osallistua lisämaksusta turnauksiin kevään aikana ja perustaa oma ikäluokkajoukkue sekä jalkapalloon että käsipalloon.

Liikuntakerhon toiminta on suunnattu 5-8-vuotiaille lapsille ja mukaan mahtuu 20 nopeinta. Kiffenin liikuntakerho alkaa 27. lokakuuta ja päättyy 2. huhtikuuta 2023, viikoittaisen sunnuntaivuoron aika on klo 13:00-14:00. Joulun ja loppiaisen välillä liikuntakerho viettää ansaittua talvilomaa.

Omat tarvittavat varusteet ovat sisäliikuntavaatetus ja juomapullo. Henkilötunnuksen loppuosa joudutaan kysymään vakuutusta varten.

Koko talvikauden hinta on 125,00 €/lapsi (yht. 22 harjoituskertaa) ja siihen sisältyy asiantunteva opetus Kiffenin omien vetäjien toimesta, Palloliiton Korttelipassin (V31), musta Kiffen-treenipaita sekä Kiffen-salireppu.

Ei hätää, vaikka et olisi varma, onko tämä mitä etsit lapsellesi. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan, sillä ensimmäinen kerta on maksuton!

Mukaan pääset täyttämällä alla olevan lomakkeen – muistathan, että paikkoja on rajoitetusti!

Pituus on noin: 100 cm
Pelaako lapsenne tällä hetkellä jossakin joukkueessa?
Vapaamuotoinen viestikenttä

Vanhemman / huoltajan tiedot