Kiffenin A-junioreiden try-outit lähestyvät

Kiffenin hiipunut junioritoiminta on saamassa jälleen uutta tuulta alleen. Viime talvena uudelleen käynnistetty junioritoiminta saavuttaa seuraavan merkkipaalun, kun ensimmäinen juniorijoukkue perustetaan. Ensimmäinen askel yhdessä liikuntakerhon rinnalla on A-juniorijoukkueen (1.1.2003 tai sen jälkeen syntyneet) perustaminen.

FC Kiffenin toiminnanjohtaja Janne Wikman kommentoi uutisia.

– Ensi vuosi on juhlavuosi seuramme historiassa, 115 vuotta on kunnioitettava ikä. Junioritoiminnan aloittaminen on ollut suunnitelmissa muutaman vuoden ajan, ja nyt olemme saaneet vakiinnutettua edustuksen Kakkosen kärkipään joukkueeksi. Seuraava askel on rakentaa junioritoimintamme uudelleen, ja A-juniorit ovat siinä luontainen lähtökohta. Vaikka joudumme lähtemään liikkeelle hieman alemmalta sarjatasolta, pyrimme kuitenkin rakentamaan kilpailullisesti tavoitteellisen joukkueen nuorista ja toimintaan sitoutuvista pelaajista. Projektia vetämään valittu kaksikko omaa kokemusta Kakkosessa pelaamisesta ja valmentamisesta, uskon että he pystyvät antamaan paljon nuorille pelaajille, joilla on tavoitteita päästä eteenpäin omalla urallaan. Ja mikä tärkeintä, valmennustiimi tulee seuran sisältä, jolloin he tietävät seuramme arvot.

– Etsimämme pelaaja haluaa ehkä enemmän vastuuta kuin mitä hänelle on edellisessä joukkueessa ollut tarjota. Tai hän haluaa haastaa itsensä ja kokeilla murtautua junioripolkumme kautta edustusjoukkueemme rinkiin. Kaikki on mahdollista oikealla asenteella liikkeellä olevalle pelaajalle. Vaikka toiminta tulee olemaan maksullista, uskomme, että pystymme tarjoamaan pelaajille jotain muuta kuin muut joukkueet. Kuten Kiffenin oman seurayhteisön tuki ja vuosikymmenten saatossa muotoutunut henki perinteiden kunnioittamisineen. Perustettava A-juniorijoukkue tulee tietenkin olemaan junioritoimintamme käyntikortti ja antaa suunnan myöhemmin perustettaville joukkueille. Lisäksi joukkue tulee käyttämään edustuksen tavoin InStatin analysointipalveluita, mikä auttaa sekä pelaajaa itseään että myös valmennusorganisaatiotamme.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake. Olemme yhteydessä henkilökohtaisesti kaikkiin try-outille valittuihin pelaajiin. Try-outien tarkka ajankohta ilmoitetaan valituille myöhemmin lokakuun aikana.

Kiffenin A-juniorijoukkueen vetäjäkaksikko esitellään ensi viikolla.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nimi
Etu- ja sukunimi niin kuin ne on Palloliiton järjestelmässä
Muodossa PP.KK.VVVV
Mikäli haluamme keskustella kanssasi ennen try outia.
Missä joukkueessa ja sarjatasolla pelasit kaudella 2022?
Olen vapaa siirtymään uuteen seuraan
Olet hoitanut kaikki velvoitteesi vanhaa seuraasi kohtaan, kuten jäsen- ja kuukausimaksut.
Pelipaikka
Mikä on luontaisin pelipaikkasi?
Anna suora linkkisi pelaajaprofiiliisi Palloliiton Tulospalvelussa - linkki on muotoa https://tulospalvelu.palloliitto.fi/person/*******/info
Kerro omin sanoin itsestäsi, vahvuuksistasi ja heikkouksistasi.
Kerro miksi Kiffenin tulisi valita juuri sinut try outille.
Kerro millainen seura Kiffen mielestäsi on.