Rekrytointitalli auttaa Kiffeniä

Kiffen sai keväällä yhteistyöehdotuksen Rekrytointitallilta. Monivuotisen pilottikumppanuuden sisältö oli niin hieno, ettemme halunneet tuoda sitä julki vielä kauden kynnyksellä. Mutta nyt kauden lähestyessä loppuaan avaamme hieman tämän kumppanuuden sisältöä.

Valmennus on saanut tästä yhteistyöstä paljon apua, ja rehellisesti sanottuna tänä vuonna on kasassa paras Mustat Hurmurit -jengi vuosikausiin. Eikä pelkästään kilpailullisella mittapuulla mitaten. Ja kun ensi vuonna seuramme mittariin tulee 115 vuotta, uskomme olevamme entistä kiinnostavampi vaihtoehto monille pelaajille, jotka hakevat uusia haasteita omalle uralleen.

Rekrytointitalli-yhteistyömme tavoitteitamme ovat:

➕Auttaa pelaajia ymmärtämään ja analysoimaan omaa toimintaansa paremmin niin joukkueessa kuin myös kentän ulkopuolella.

➕Auttaa valmennusjohtoa ymmärtämään ja tukemaan pelaajia paremmin niin yksilö- kuin joukkuetasolla.

➕Hakea vastausta ikuisuuskysymykseen, että minkälaisista persoonista ”unelmajoukkue” koostuu tai että kuinka tehokkaimmin vaikuttaa joukkueen suoritukseen persoonatasolla. Toimintamallia on lainattu ja kehitetty monille yrityselämästä tutuista työskentelyprofiilimalleilla.

Rekrytointitalli auttaa meitä Kiffenissä löytämään oikeat palaset kokonaisuuteen – olemme kiitollisia, että valitsitte meidän mukaan pilotointiin Suomessa!

Kiinnostuitko? Seuraa ilmoituksiamme kauden päätyttyä alkavista try-outeista ja perustettavista uusista Kiffen-joukkueista. Muista kuitenkin seuramme ideologia: “Kiffen ei ole seura, jonka mottona on järjestys ja kuri. Sitä vastoin meitä voi sanoa liberaaliksi, sallivaksi, vapaaksi ja itsenäiseksi. Kiffen on vaihtoehto, ja edelleen erotumme joukosta, usein hyvässä ja joskus pahassa.”