Tejan Deen - FC Kiffen

Tejan jatkaa Kiffenissä! – “Olen todella iloinen”

Vastustajien laitapakkien pahin painajainen, tuulennopea Tejan Deen on sopinut Kiffenin kanssa kauden 2021 kattavasta jatkosopimuksesta.

Toisen kautensa Kiffenissä aloittava Tejan nousi suuren yleisön tietoisuuteen viimeistään 25.8.2020 iskemällä ensimmäisenä miespelaajana maalin virallisessa ottelussa uusitulla Olympiastadionilla. Tuo maali siivitti loppujen lopuksi Mustat Hurmurit selkeään 4–1-voittoon FC Viikingeistä. Sierra Leonesta lähtöisin oleva Deen on Suomessa ennen Kiffeniä edustanut FC Finnkurdia ja Atlantis FC:tä. Viime kaudella 17 ottelussa syntyi kolme maalia sekä esityö sitäkin useampaan osumaan.

Sympaattinen ja nöyrä pelimies jatkaa Kiffenissä mielellään.

– Olen todella iloinen jatkosta Kiffenissä. Aiomme tehdä kovasti töitä joukkueena, jotta pelaisimme edellistä paremman kauden, Deen näkee.

Päävalmentaja Mako Tukiainen näkee Tejanissa paljon kiinnostavaa potentiaalia.

– Viime kaudella Tejan ei aluksi ihan päässyt sisälle pelifilosofiaamme ja hän vaelsi hieman varjojen mailla. Kun hän sitten sisäisti, kuinka hänen haluttiin pelaavan, alkoi myös tulosta syntyä. Nyt Deenillä on alla hyvä puolikas kausi Kakkosessa. Kun hän pelaa koko kauden sillä tasolla, mille hän viime kaudella parhaimmillaan ylsi, saattavat myös ovet aueta korkeammille sarjatasoille. Ja varmasti kotona odottava pikku-Deen motivoi pelaajaa eteenpäin omalla urallaan, Tukiainen uskoo.

Aloita keskustelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

60  +    =  64