Kiffen isännöi Atlantista paikallisottelussa

Kiffenin hektinen otteluohjelma jatkuu tiistaina, kun vieraaksi Bollikselle saapuu tällä kaudella jo kertaalleen tutuksi tullut paikallisvastustaja Atlantis FC.

Atlantis – Kiffen 21.8. Kuva: Matti Murto

Kiffenin pelit Kakkosen A-lohkossa ovat sujuneet viime aikoina mukavasti, ja joukkueella on allaan neljän ottelun tappioton putki ja viimeisimpänä 2-0-kotivoitto NJS:sta. Voitto nosti Mustat Hurmurit 16 pisteeseen ja sarjan yhdeksännelle sijalle. Lisää pisteitä kuitenkin tarvitaan tämänhetkisen sijoituksen kohentamiseksi kohti turvallisempaa keskikastia. PKKU:n perjantainen voitto MYPAsta tarkoitti sitä, että sarjan kuusi alinta joukkuetta mahtuvat nyt vaivaisen neljän pisteen sisään.

Laitahyökkääjä Tejan Deenillä on selkeä näkemys siitä, kuinka voitto jää tiistaina Bollikselle.

– Lähdemme siitä, että tällä kertaa otamme kolme pistettä Atlantikselta. Otteemme ovat parantuneet kauden edetessä. Meidän täytyy kuitenkin edelleen petrata etenkin hyökkäysalueella. Selvät maalipaikat on hyödynnettävä, Deen näkee.

Kiffeniltä on sivussa ainakin kapteeni Severi Murto, joka sai NJS-ottelussa suoran punaisen kortin. Vastaavasti Rasmus Ruismäki on taas käytettävissä hänen kärsittyään pelikieltonsa perjantaina. Ja ehkä apuja tulee myös sairastuvalta, ellei peräti Puolustusvoimilta.

Kuva: Matti Murto

Sarjan kolmannelta sijalta löytyvä Atlantis on pitkin kautta taistellut lohkovoitosta, mutta nyt sillä on pohjalla neljä ottelua ilman voittoa. Joukkueelta on sivussa edellisessä PeKa-ottelussa punaisen kortin saanut hyökkääjä Jean de Lima, kuten myös pidempään sivussa ollut maalipörssin tehomies Diakite.

Kauden ensimmäisessä paikallisottelussa pisteet jaettiin lukemin 1-1. Konan Kouakoun punaisesta kortista huolimatta kotijoukkue runnoi väkisin tasoihin lisäajalla.

Tervetuloa Bollikselle!

FC Kiffen – Atlantis FC tiistaina 7.9. klo 19.00 Töölön pallokentällä.

Bollikselta on saatavilla Wotkinsin grillimakkaraa ynnä muuta pientä purtavaa ja juotavaa, Kiffenin fanituotteita unohtamatta. Reilun kaupan Kiffen-luomukahvia tarjoaa Rost & Co.

Liput paikan päältä:
Aikuiset = 8 €
Lapset, opiskelijat, eläkeläiset ja jäsenet = 5 €

Ottelutapahtuman maksutapoina ovat kortti ja käteinen.

Tervetuloa paikan päälle kannustamaan Mustat Hurmurit voittoon!